Hoe werkt het?

Hulp nodig?

Whatsapp, bel of mail ons!

FAQ 

Wat doet een bijlesdocent voor mij?

Een bijlesdocent helpt jou bij het vak dat jij lastig vindt, op de manier waar jij behoefte aan hebt. Hij of zij legt de stof uit, geeft je tips en brengt structuur aan. Een bijlesdocent kan je ook helpen met het oefenen van opgaven. De docent kan jou dus helpen met het begrijpen van de stof, het begrijpen van de opgaven of het structureren van wat je moet weten en doen om het vak succesvol af te ronden.

 

Bekijk met welke vakken wij jou kunnen helpen

 

 

Wat kost een bijles van een bijlesdocent?

Elke bijlesdocent bepaalt zijn/haar eigen tarieven, maar voor een gewone bijles kun je uitgaan van plusminus € 25,- per uur. Elke docent heeft een eigen profielpagina, waarop je de expertise en tarieven van elke docent vindt. De genoemde prijzen van de bijlessen zijn incl Btw.

 

Bekijk de profielpagina's

 

 

 

Wat doet een huiswerkcoach?

Een huiswerkcoach helpt jou met het structureren en plannen van jouw huiswerk. Samen bekijken jullie welke toetsen je hebt op welke momenten. Daarna bekijken jullie wat voor opdrachten en leerwerk je hebt om deze toetsen voor te bereiden en op welk moment je dit moet doen. Op deze manier werken jullie samen aan de discipline die ervoor zorgt dat jij zelfstandig je huiswerk bijhoudt en goed voorbereid bent voor je toetsen.

 

Lees meer over huiswerkbegeleiding

 

 

 

Wat kost een huiswerkcoach?

Een huiswerkcoach is geen inhoudelijke expert, maar begeleidt jou bij het effectief maken en leren van de lesstof. Je vindt een huiswerkcoach door op de homepagina in de blauwe zoekbalk bij het invulveld 'Kies een vak' huiswerkbegeleiding in te vullen. De tarieven van elke begeleider vind je op de profielpagina's van de coaches.

 

Ga op zoek naar een coach

 

 

 

Moet ik een lespakket afnemen?

Nee, je hoeft bij ikwilbijles.nl geen lespakket af te nemen. Je zit dus niet vast aan een vast aantal bijlessen. Je kunt een bijles boeken wanneer jij dat nodig hebt, ook al is het maar voor 1 uur. Als je huiswerkbegeleiding nodig hebt, is onze ervaring dat je vaak wel meerdere lessen nodig hebt. Je moet nieuwe gewoontes aanleren, zoals het zelfstandig plannen van je huiswerk en de discipline om er voor te gaan zitten. Dat kost vaak meer tijd.

 

 

Hoe kom ik in contact met een bijlesdocent?

In het proces van een bijles boeken neemt de docent zelf contact met jou op. Een bijles boek je via de blauwe zoekbalk op de homepagina. Je vult het vak, de datum en de gewenste locatie in en je klikt op 'zoeken'. Daarna kies je de docent die het best bij jou behoefte past. Vervolgens vul je het formulier in en verstuur je deze. De docent neemt nu contact op met jou. Als je vragen hebt, kun je ook bellen, e-mailen, het contactformulier op deze website invullen of je vraag via Facebook of Twitter.

 

Stel je vraag

 

 

 

Waar krijg ik de bijles?

De meeste bijlesdocenten geven bijles in een restaurant in de plaats die jij kiest. Je kunt er ook voor kiezen om naar het huis van je bijlesdocent te gaan. Of om een bijles via Skype te volgen, lekker vanuit je eigen huis. Je overlegt dit samen met je bijlesdocent.

 

Bekijk in welke plaatsen we bijles geven

 

 

 

Hoe boek ik een bijles?

Je boekt je bijles via de zoekbalk op de homepage. De stappen die je volgt, vind je in het stappenplan. Nadat je de afspraak gepland hebt met je docent en de bijles hebt betaald, is je bijles definitief. Wil je liever niet vooraf via iDeal betalen, dan kun je ook achteraf betalen. Neem vooraf even contact met ons op. Geen probleem.

 

Bekijk het stappenplan

 

 

 

Hoe kan ik bijlesdocent worden?

Leuk dat je erover denkt ook bijles te geven! Als je bij ons wilt komen werken, meld je je aan op ikgeefbijles.nl. Klik op solliciteren op de homepage, stuur je cv en het sollicitatieformulier op en wij nemen contact op. We verwachten van jou dat je een VOG (verklaring van goed gedrag) kunt aanvragen. Daarnaast hebben wij richtlijnen opgesteld die wij belangrijk vinden bij het geven en ontvangen van bijles.

 

Solliciteer op ikgeefbijles.nl

 

 

 

Wanneer kan ik bijlesdocent worden?

Als jij ons ervan kunt overtuigen dat je over de kwaliteiten beschikt om goed bijles te geven, kun je je inschrijven op ons platform. Dat betekent dat uit je cv en motivatie volgt dat je over de vereiste inhoudelijke kennis beschikt. Ook volgt uit je motivatie dat je affiniteit hebt met het samenwerken en met het helpen van anderen.

 

 

Ik ben erg tevreden! Waar kan ik een review achterlaten?

Na je bijles ontvang je van ons altijd een e-mail. Via de e-mail kun jij je bijlesdocent een waardering geven en een review achterlaten. Met jouw review geef je feedback aan je docent, maar help je toekomstige bijlessers ook een goede docentkeuze te maken.

 

 

Ik ben ontevreden over mijn bijles, wat nu?

Vertel je bijlesdocent dat je ontevreden bent over zijn of haar bijles. Uiteraard willen wij graag ook van jou weten waarom je ontevreden bent over zijn of haar bijlessen. Geef in je review aan waarom je de bijles niet goed vindt. Dat recht heb je. In het gesprek met ons, kunnen we jou advies geven, welke bijlesdocent dan goed bij je past. Je kunt ook gebruik maken van je herroepingsrecht als je de overeenkomst wilt ontbinden. Je kunt namelijk binnen 14 dagen van dit recht gebruik te maken.