Letselschade bijles


Ongelukken gebeuren helaas elke dag, ook onder jongeren. Maar wij zijn van mening dat dit niet per se betekent dat je (tijdelijk) niet door kunt gaan met je opleiding. Door middel van bijles kun je blijven studeren zonder dat je elke dag naar school gaat.

 

Studeren op jouw tempo

Een ongeluk is een levensveranderende gebeurtenis die een grote impact kan hebben op fysiek en mentaal vlak. Verminderde concentratie en achterstanden in je opleiding zijn vaak het gevolg. Maar dit hoeft niet te betekenen dat je leven stilstaat totdat je weer naar school kunt. Wij hebben al meerdere jongeren geholpen hun opleiding te vervolgen na letselschade en weten zo hoe we je kunnen helpen je opleiding weer op te pakken. Wij passen ons aan jouw tempo aan en helpen je om toch je opleiding af te maken.

 

Maatwerk

Letselschadebijles is per persoon verschillend, omdat iedereen die te maken krijgt met een ongeval in een andere situatie belandt. Jouw persoonlijke situatie, opleidingsniveau en de mogelijkheden binnen je verzekering en het letselschadebureau zijn allemaal van invloed op wat jij nodig hebt en op wat er mogelijk is. Daarom is letselschadebijles altijd maatwerk. Wij kijken samen met jou wat jij nodig hebt en hoe wij jou daarmee zo goed mogelijk mee kunnen helpen.

 

Kunnen we jou helpen?

Heb je nog vragen wat wij precies voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.