Examentraining


Je eindexamen, is zondermeer een spannende periode.

Aan welk vak besteed je extra aandacht? Hoe plan je alles goed in? Vergeet je geen lesstof? En op welke opgaven moet je je goed concentreren?

Juist in de periode voor je examens moet je een goed overzicht hebben en je goed kunnen concentreren. En dus kun je in deze periode ook goede begeleiding en intensieve examentraining gebruiken.

 

Onze examentraining leert je de lastige leerstof te begrijpen. Zo groeit jouw zelfvertrouwen en kun je zelfverzekerd je examens maken.


Waarom onze examentraining ?

  • Extra tijd en aandacht voor de onderdelen die jij lastig vindt door middel van één-op-één training. We gaan door tot jij het snapt.
  • Je krijgt inzicht in het soort vragen op het examen, waardoor je meer grip krijgt op de lesstof.
  • Tijdens de training maak je een proefexamen, dat we volledig bespreken.
  • Je leert leerstrategieën die je helpen het examen zo goed mogelijk voor te bereiden.
  • Je gaat aan de slag met gemotiveerde docenten die jou helpen je maximaal voor te bereiden op je examen.
  • Na de training heb je het zelfvertrouwen om met een goed gevoel je examen in te gaan.
  • Van VMBO tot VWO, iedere leerling kan bij ons examentraining volgen.

 

1 vak of meerdere vakken op deze dag?

Je boekt een examentraining voor een bepaald vak dat jij lastig vindt. Zo kun je een docent uitzoeken die jou goed kan helpen met juist dit vak. Tijdens de examentraining ga je intensief bezig met het maken en bespreken van oefenexamens. Ook kun je met je trainer juist die onderwerpen behandelen waar jij nog moeite mee hebt.

 

Kosten en locatie

De meeste bijlesdocenten geven ook examentraining. Je vindt de tarieven van elke docent op zijn/haar profielpagina. De training vindt plaats op een locatie die jij samen met je examentrainer afspreekt.

 

Examenstof

Je hoeft niet alle stof voor je centraal examen te kennen. Op de website van het College voor Toetsen en Examens vind je alle informatie die je moet weten voor elk examen

 

Ik wil examentraining!

Dus heb jij moeite met een bepaald vak of onderwerp, of heb jij moeite met het voorbereiden van je examens? Neem dan gelijk contact op.