Wie is ikwilbijles.nl?Ik ben Teun van Hemel, docent en oprichter van ikwilbijles.nl. Welkom op deze website! Samen met mijn collega’s geef ik bijles in diverse vakken van middelbare school tot en met het HBO. Daarnaast begeleiden we studenten bij het schrijven van hun scriptie en geven we examentraining en huiswerkbegeleiding.

 

Hoe ikwilbijles.nl je begeleidt naar betere cijfers

Al ruim 5 jaar werken we met ervaren docenten en zijn we een gerenommeerde speler op het gebied van bijles en scriptiebegeleiding. Onze docenten weten hoe ze scholieren en studenten helpen en motiveren om betere resultaten te halen.

 

 

Bijlessen

Heb je moeite met een vak of met een bepaald onderwerp? Overweeg dan eens een bijles te nemen. 97% van de scholieren en studenten die we tot nu toe hielpen, zijn erg tevreden. En 9 op de 10 bijlessers haalt zijn of haar toets na onze bijlessen. Op onze reviewpagina lees je wat scholieren, studenten en hun ouders over ons zeggen. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze bijlessen?

 

Lees meer reviews over onze bijlessen

 

 

 

Scriptiebegeleiding

Zit je ook te zweten op je scriptie omdat je het lastig vindt aan alle eisen te voldoen? Of ben je tevreden, maar krijg je veel (onduidelijke) feedback? Geen paniek! Veel studenten lopen tegen dezelfde problemen aan. Wij helpen jou je scriptie met een mooi cijfer af te ronden, zodat jij zo snel mogelijk kunt afstuderen. Bijvoorbeeld door te helpen met de opbouw, je vraagstelling, het verwerken van feedback en het nakijken op spelling en grammatica.

 

Kijk hoe we jou kunnen helpen

 

 

 

Medisch rekenen

Heb jij moeite om aan alle eisen te voldoen om je toets medisch rekenen te halen? Dan ben je niet de enige. Veel verzorgenden IG en verpleegkundigen MBO en HBO hebben moeite met dit vak. Daarom krijg je bij ikwilbijles.nl één-op-één bijles. Zo kunnen we de onderwerpen oefenen waar jij moeite mee hebt en begrijp jij het vak medisch rekenen weer.

 

Bekijk wat we voor jou kunnen doen