Succesverhalen

Wij hechten grote waarde aan serieuze succes verhalen. Want de positieve punten èn de kritische commentaren helpen jou een goede keus voor de juiste docent te maken.

 

Evelyn Ebbinge (WisCat - Pabo)

Voor mijn opleiding aan de PABO is het van belang dat je het eerste jaar de wiscat haalt. In mijn eerste jaar heb ik meerdere malen de kans gehad om daar aan te voldoen. Helaas scoorde ik iedere keer net te weinig. Om de volgende poging wel te laten slagen, heb ik Teun gevraagd om mij goed voor te bereiden op deze toets. Dankzij de duidelijke en gestructureerde bijlessen via Skype, heeft Teun mij verschillende handige rekenmanieren uitgelegd waardoor het gelijk helderder werd. Na alle bijlessen heb ik meteen bij de eerste poging mijn wiscat gehaald met een 7! Hier ben ik super blij mee en ik heb ein-de-lijk mijn propedeuse te pakken! Ik zou Teun aan iedereen  aanbevelen en ga hem zeker weer benaderen voor de landelijke rekentoets die eraan zit te komen. Teun, bedankt voor de fijne en vooral gezellige lessen! Groetjes Evelyn

Anita van Schenk (HBO-V)

Ten eerste wil ik u hartelijk bedanken voor de afgelopen maanden voor de fijne bijles!  Ik heb dyscalculie en zocht hulp met betrekking tot het leren van medisch rekenen. Via Skype gaf Teun bijles op een vriendelijke en geduldige manier. Ik heb mijzelf vaak afgevraagd of ik ooit ‘rekenen’ zou kunnen begrijpen. Teun heeft het echter voor elkaar gekregen dat ik mijn Medisch rekenen toets heb gehaald!!  Teun heeft echt engelengeduld en wist mij altijd te overtuigen dat ik echt wel kan rekenen. Ik snapte het regelmatig ook echt niet in een keer maar met veel herhaling en geduld ben ik er toch gekomen. Teun, nogmaals hartelijk bedankt voor alle geduld en fijne lessen, die ik zeker zal missen! Anita

Hilde Van Houtert (Pabo - WisCat rekentoets)

Als startende leraar wordt er van je verwacht een rekentoets te doen voorafgaand aan de opleiding. De eerste keer heb ik deze toets niet gehaald. Omdat de wiscat toets cruciaal is ben ik gaan zoeken en kwam ik terecht bij ikwilbijles.nl. Erg fijne docenten die graag met je meedenken. Niet alleen door het samen maken van sommen, maar vooral ook een aantal andere tips te geven; zoals RUST. De allerbeste tip!  Ondanks onze volle agenda's zocht hij nog een plekje om mij bijles te geven en dan is Skype fantastisch.  Vanuit je luie stoel/of in pyjama, echt een uitvinding. Mijn toets heb ik met een 8,5 gehaald. Dankjewel. Ik raad jullie zeker aan!  

Guido Paulusma (WisCat rekentoets)

Hey Matthijs, ik wou je nog even laten weten dat ik een voldoende gehaald heb. Heel erg bedankt voor je hulp en vond het fijn om met je samen te werken. Bloed, zweet en tranen, maar dan lukt het ook. En hoogste score op meten.  

Charlotte Nagtegaal (WisCat rekentoets)

Ik heb de bijles met Sjoerd Melcherts als zeer prettig ervaren. Sjoerd heeft mij de zekerheid gegeven die ik nodig had om de toets te halen. Voordat ik bij Sjoerd kwam had ik al aardig wat geoefend, maar ik ging na de bijles naar huis met het gevoel dat ik zeker was van mijn zaak. Dat heeft hij knap gedaan aangezien ik vaak last heb van faalangst. Sjoerd is prettig in de omgang en erg geduldig. Hij kon helder uitleggen, waardoor ik de sommen snel begreep en het inzicht kreeg. Daarnaast was Sjoerd ook erg geïnteresseerd, waardoor we naast het leren ook leuke gesprekken konden voeren. Dit maakte de bijles luchtig en hierdoor voelde ik geen druk. Ik heb mijn WisCat toets in 1 keer gehaald! Dankjewel Sjoerd! 

Dewi Speelman (Wiscat - Pabo)

Voor de propedeuse van de PABO moest ik de Wiscat nog halen. Best een opgave als je vanaf kind af aan al moeite hebt met rekenen. Nadat ik de eerste keer voor de Wiscat was gezakt besloot ik om bijles te nemen. Ik volgde een training maar vlak voor het tentamen (op dinsdag) merkte ik dat ik nog met vragen en twijfels zat. Ik kwam terecht bij ikwilbijles.nl en diende laat in de avond (donderdag) een verzoek in. De volgende dag belde Teun mij in de ochtend voor het plannen van een afspraak en diezelfde vrijdag had ik mijn eerste bijles via Skype. Teun merkte dat het ene uurtje niet voldoende was, schoof afspraken in zijn agenda en stond op zaterdag extra vroeg op om mij om 07:30 uur bijles te geven. Teun sloot zijn IPad aan zodat ik kon zien hoe opgaves uitgewerkt moesten worden en stuurde na de bijles de aantekeningen via de mail. Enorm handig om later nog eens te bekijken. Teun legt rustig uit en heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven, zo slecht in rekenen bleek ik niet te zijn. Ik heb de Wiscat gehaald en raad iedereen aan om Teun in te schakelen bij moeilijkheden.  Ik ben je nog steeds enorm dankbaar voor je hulp. Op de PABO en bij kennissen heb ik je gepromoot! Ik ben benieuwd of ze ook echt bijles bij je zullen volgen.   Groeten, Dewi Speelman

Jeannet de Cloe (MBO - Verpleegkunde NCOI)

Graag wil ik mijn ‘’DANK ‘’ in het bijzonder uitspreken aan Teun van Hemel. Wat een engelengeduld heeft die man, op alle fronten. Begripvol, geduldvol, bereidvol, zo kan ik nog wel even doorgaan. Heeft mijn persoonlijk bloed zweet en tranen gekost dat medische rekenen, heb er wakker van gelegen. Totdat ik hoorde van jullie bijlessen..... Teun wist mijn hierin te begeleiden en op het juiste pad te brengen. En ben ik uiteindelijk geslaagd voor mijn medische rekenen. Wat ben ik gelukkig met het resultaat, alle eer aan Teun.       * Ik vind de BIJLES/ aanpak zeer goed werken, er wordt een ( voorlopige) planning gemaakt ,wanneer je toets plaats vindt daar wordt naar toegewerkt. Begeleiding is uitmuntend te noemen, niets is teveel. Wordt steeds op een heldere duidelijke manier uitgelegd en weergegeven.     *Via SKYPE bijlessen volgen, ik had het ook nog nooit eerder gedaan. Is mijn uitstekend bevallen, kan het een ieder aanraden. Je kunt het thuis volgen, kost je geen reistijd en zeer goede individuele lessen.       * Ik weet geen enkel puntje te benoemen wat niet goed is gegaan of onduidelijk was. Zoveel lof.....weten jullie nu te vinden. Heel veel ‘’SUCCES’’ en wat maken jullie veel cursisten enorm blij en gelukkig !!!  

Thomas Brakels (Examen VMBO - Basis Beroeps)

Thomas heeft bijles gehad van Teun Aafke Rianne. En dat heeft hem heel goed gedaan want zonder hun was het niet gelukt. Want Thomas deed nogwel eens dwars,maar door Teun en de rest hun doorzettingsvermogen en kennis is Thomas wel geslaagd met hele mooie cijfers.   Groetjes,Anneke de moeder van Thomas die ook heel gelukkig is dat hij geslaagd is.

Suella Hooplot (medisch rekenen)

Mevrouw Daniëlle heeft echt haar tijd genomen om mij het een en ander uit te leggen via Skype. Zij heeft mij ook andere sommen laten oefenen uit haar boekje en ik heb gelukkig een 10 kunnen halen op school medisch rekenen.

Anneke Slot (moeder van Thomas)

Thomas heeft bijles gehad van Teun, Aafke en Rianne. En dat heeft hem heel goed gedaan want zonder hun was het niet gelukt. Want Thomas deed nogwel eens dwars, maar door Teun en de rest hun doorzettingsvermogen en kennis is Thomas wel geslaagd met hele mooie cijfers. Groetjes, Anneke de moeder van Thomas die ook heel gelukkig is dat hij geslaagd is.

Laura Korterink (Wiscat rekentoets - Pabo)

Nadat ik twee keer de wiscat-rekentoets voor de Pabo niet gehaald had. Besloot ik voor mijn derde, laatste kans, alle hulp in te schakelen. Toevallig kwam ik terecht bij ikwilbijles.nl, ik heb die avond geappt en de volgende ochtend had ik al een reactie. Dat ik de dag daarna bij Sjoerd terecht kon. Ik heb één ochtend bijles gehad van Sjoerd en hij heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik het kon. Drie dagen daarna heb ik de wiscat-rekentoets gehaald! Super bedankt Sjoerd! 

student MBO verpleegkunde

Onze zoon heeft bijles medisch rekenen gehad van Bart. Een student Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Dat betekende voor ons op en neer vanuit de Betuwe naar de havenstad. Bart is een hele vriendelijke jongen, rustig, empathisch en begripvol. Onze zoon is echt geen hoogvlieger, maar na een aantal bijlessen heeft hij de toets wel gehaald. Voor ons ouders een hele geruststelling en dankzij Bart. Het was het allemaal dubbel en dwars waard !!! Team Ik wil bijles.nl  -  allemaal ontzettend bedankt

Ria Nap (mbo - verpleegkunde)

Hallo,  In sept ben ik begonnen met de opl voor vp kundige kreeg de eerste schooldag al te horen dat je een 10 moest hebben voor medisch rekenen. Ik ben altijd super slecht geweest in rekenen. Snapte er nooit niks van. Ik kreeg er slapeloze nachten van en dacht dat ik maar beter kon stoppen met de opl want dit zou ik nooit redden. Heb heel wat afgehuild. Op internet maar es even gaan kijken. En daar kwam ik ikwilbijles.nl tegen. Gelijk contact gezocht. Teun stelde me gerust en dat zou wel goed komen ik ging dat wel redden met de bijles. Via skypp heb ik op een rustige begrijpelijke uitleg gekregen van teun. Het ging echt niet vanzelf ik heb vanaf sept elke dag s.avonds zitten oefenen en ook vaak gedacht of het goed zou komen. Uiteindelijk vorige week de grote toets gemaakt en vandaag was daar dan de uitslag een 10. Zelfs de leraar op school die wist dat ik er moeite mee had had dit niet verwacht. Maar ik ben ondanks mijn slechte rekenvaardigheid geslaagd. Ik ben dan ook heel blij dat ik de stap heb genomen om naar de site van ikwilbijles.nl te gaan. Dankzij teun en het geduld ben ik zover gekomen daar ben ik heel dankbaar voor en kan het iedereen aanraden. Nogmaals bedankt teun.   Groetjes van ria nap

Coby Kuiper (mbo - 4 verpleegkunde)

Van Rianne Bartelds heb ik nu al meer geleerd dan 8 weken medisch rekenen op school. Dit was na 1 uur les!  

Nina Zitman (HBO - verpleegkunde - 2e jaar)

Dit was voor mij de laatste kans om mijn rekentoets te halen. Ik had er onwijs veel stress voor en was erg bang dat ik hem niet zou halen. Toen ontdekte ik de site van ikwilbijles.nl en vond daar Teun die je via Skype medisch rekenen bijles kon geven. Het was voor mij de eerste ervaring met Skype, maar ik vond dit ideaal omdat je gewoon bijles had vanuit huis en je niet hoefde te reizen. Ik had Teun als bijles docent en ik raad hem iedereen aan. Hij is een super aardige en geduldige man en neemt echt de tijd voor je en wil met liefde alles zovaak mogelijk uitleggen totdat je het echt begrijpt. Zonder Teun en de bijles had ik deze toets nooit kunnen halen. Uiteindelijk had ik op de toets 0 fout, wie had dat gedacht!

Chama benabdelmoumene (HBO - verpleegkunde)

Rekenen is altijd een struikelblok geweest voor mij. En als ik deze toets niet zou halen dan zou ik weer een achterstand oplopen in mijn opleiding. Toen ik aan deze bijlessen begon  dacht ik in de eerste instantie dit zal toch niet lukken omdat het zo vaak is mislukt . Maar door de lessen van Teun die rustig en duidelijk alle stappen met je doorneemt van het medisch rekenen begon ik het steeds beter te begrijpen wat ik moest doen en begreep ik binnen enkele weken sommen die ik al sinds het begin van me opleiding niet begreep  . Ik vond het ook erg prettig dat op eind van de lessen alles wordt getoetst en je zo kon zien hoe ver je ervoor staat en ook kreeg ik super goede tips die me hebben geholpen tijdens het maken van de toets. Door de stappen die je leerde en het geduld dat je met me had en het vertrouwen dat je in me had. Kreeg ik ook eindelijk wat meer het zelfvertrouwen terug dat is was verloren. En had ik er eindelijk wat meer vertrouwen in dat ik deze toets zal halen   En heb ik deze toets eindelijk gehaald met een 10!!   nogmaals super bedankt Teun.    Ik raad deze bijles aan iedereen aan.    met vriendelijke groet, chama

Sanne Stuart (Verzorgende IG - Medisch rekenen)

Een mooie bos bloemen gekregen van een student die geslaagd is voor haar examen Medisch rekenen met een 9,5! Daarnaast ook nog een lieve kaart. Hier word je als bijlesdocent blij van. Bedankt Sanne

Iris Dijkhuis (Wiscat rekentoets - Pabo)

Ik heb vanmorgen de Wiscat gehaald met 143 punten! Heel erg bedankt voor de fijne bijlessen, ik heb er heel veel aan gehad!

Medina Eltibrizi (Wiscat Pabo)

Matthijs!! Ik heb het gehaald!!! Ik heb 134 punten gehaald dus een 8,7!1 Ik ben zoooooo blij en zonder jou had ik het niet gered!! Ik wil je enorm bedanken voor alles!! En voor de kennisbasis toets boek ik gewoon weer lessen bij jou!! Medina Eltibrizi

Denize Schouten (Verpleegkunde opleiding niveau 4)

Erg goede uitleg die het rekenen ineens veel simpeler maakt zonder tientallen formules uit je hoofd te leren. De bijles via skype verliep perfect. Ideaal als je te weinig tijd hebt om ver te reizen voor bijles. Bedankt Teun!   Denize Schouten

Amber Kleinekoort (toelatingstoets economie, HBO - Leisure en Eventmanagement, Rotterdam)

Ik moest binnen vier dagen een herexamen doen, maar 'ik wil bijles' heeft er voor gezorgd dat er op zeer korte termijn een docent beschikbaar was. Ik heb met Matthijs van Bolhuis een aantal uren mijn economie doorgenomen. Hij is docent economie en was derhalve zeer kundig. Ik heb mijn cijfer daarom met 1,5 punt kunnen ophalen bij het herexamen en dat werd afgerond naar een 7! Dankzij 'ik wil bijles' kan ik nu beginnen aan de hogeschool Rotterdam wat anders een verloren jaar was geweest. Superblij en een hele zorg minder. Heel erg bedankt, Amber

Merel van Riek (Verzorgende IG)

Hoi Teun, ik heb gister de toets gemaakt en ik heb inderdaad een 10 gehaald! Heel erg bedankt voor alle hulp, het heeft me heel erg geholpen.  Groetjes Merel  

Samantha de Man (Medisch rekenen - Verzorgende IG)

Goedenavond, Ik wou nog even een mail sturen over de goede begeleiding van Teun! Totaal was ik 4 keer gezakt voor verpleegkundig rekenen, en het lukte mij niet om het te begrijpen. Dankzij Teun heb ik meer inzicht gekregen in het rekenen en begreep ik meer welke manieren ik hoe moest toepassen. De bijlessen via Skype vond ik erg fijn en makkelijk! Je kan lekker van uit je eigen huis bijlessen!  Vriendelijke groet, Samantha de Man

Monique Panis (Pabo Wiscat rekentoets)

Teun heeft mij keer op keer telefonisch en via whatsapp te woord gestaan en mij gerustgesteld dat we dit klusje zouden klaren. Elke keer als ik nerveus werd of als iemand tegen mij zei dat bepaalde dingen niet geheel haalbaar waren, had Teun weer het geduld en de rust om mij telefonisch te woord te staan. Zoals hij mij op mijn gemak gesteld heeft en mij moed ingesproken heeft, dat heeft veel gedaan. Van een absoluut nulpunt, een rood stoplicht tijdens een assessment voor de toelating voor de PABO heeft hij mij, gedeeltelijk met een kennis van mij, in drie weken vertrouwen gegeven en klaargestoomd voor de WisCat. Tegen alle verwachtingen in haalde ik het exact aantal benodigde punten. Door simpel bij de basis te starten en mij handvaten te geven en in mij te geloven terwijl niemand anders dat deed. Ik ga nu op naar de landelijke reken-wiskunde toets, die nog zwaarder zal zijn, en ik wil niet zonder Teun zijn hulp

Marvin (wiskunde en scheikunde)

Hoi..wilde ef zeggen dat Marvin een 6,2 heeft gehaald op wiskunde. Zou u dit ook aan Rianne door kunnen geven!! Scheikunde zelfs een 8,3...kwartje is volgens ons gevallen ivm uitwerken van....super bedankt nog voor de snelle bijles regeling!!

Ilonka van der Hoek (economie VMBO-TL)

En ik ben super blij dat ik bijles heb gevolgd. Nogmaals bedankt voor de goede bijlessen.

Chirine (HBO verpleegkunde)

Hoi Teun, ik heb net mijn medisch rekenen tentamen gemaakt (eerste kans) en heb een 10 gehaald! Ik dank u wel voor de super goede bijles!!

Dion Oosterveen (Scriptie MBO-verpleegkunde)

YES!, ik heb eindelijk bericht ontvangen en ik ben geslaagd!!!! Engels ruim voldoende en mijn kwaliteitsverbetering is met een GOED BEOORDEELD!! Ik ben aan het huilen van geluk. Duizend maar dank voor de hulp!! Ik ga nu met het gezin uiteten om dit te vieren.

Bijles wiskunde (VWO - 3)

Trishan is erg positief over afgelopen zaterdag. Hij begrijpt nu dingen die hij nooit begrepen heeft. En volgens hem heb je ook erg veel geduld. Bedankt voor afgelopen zaterdag. (Radja Ramdhani)

Kayla Wolters (Havo 5)

Hoi meneer Koops! Ik zal nog even van me laten horen wat mijn cijfer op mbo is geworden. Ik heb een 5,9 gehaald! Dat is mn hoogste cijfer tot nu toe op mbo dus ben ik enorm blij mee! Heel erg bedankt. Groetjes Kayla

Noeki Bartholomeus (MBO Verpleegkunde niveau 4)

Beste Teun, bedankt voor al je hulp die je mij gaf voor verpleegkundig rekenen via Skype. Ik begreep de hele medische rekenen formule niet, maar dankzij jouw hulp en uitleg benik het hele medische rekenen gaan begrijpen en had mijn toets met een voldoende gehaald. Teun had veel geduld en was helder in zijn uitleg en ik zou iedereen aanraden om bij ikwilbijles bijles te nemen via skype. Ga zo door. Groetjes en bedankt, Noeki...

Lisa de Vries (MBO Verpleegkunde - niveau 4)

Door bijles te krijgen van Teun heb ik verpleegkundig rekenen en rekenen 3F allebei gehaald! Door rustige en duidelijke uitleg heb ik deze resultaten kunnen behalen, waar ik natuurlijk heel blij mee ben! Heel erg bedankt! Groetjes, Lisa...

Dagmar van Kapel (Verzorgende IG)

Hai Sjoerd, Enorm goed nieuws, ik heb de toets gehaald !!!!!!!!!. Er waren twee vragen in de toets, die we niet hadden behandeld dus die kwamen te vervallen in de beoordeling. We hoorden na afloop daar het nu niet om de punten ging, maar om het cijfer....ik heb als cijfer een 7,2....dus ik heb het gehaald! Ontzettend bedankt Sjoerd, echt !! Groetjes Dagmar...

Kim van Zutphen

Na een fijne dag werken met een aardige meneer me rekentoets gehaald! Er word goed aandacht besteed aan wat ik lastig vond en ik had het gevoel dat de docent echt verstand had van het vak! Toppie...

Karina Noot (Verpleegkundig rekenen)

Ik wil je graag even persoonlijk bedanken voor alle hulp bij het verpleegkundig rekenen van mijn dochter Marloes. Dankzij jouw hulp is ze met een 100% score geslaagd. Dankjewel! Groet Karina Noot

Jitske Wels (HBO - Verpleegkunde)

Beste Teun van Hamel, heel erg bedankt voor de bijlessen via Skype, een heel goed werkend systeem! En ze hebben geholpen want vandaag gehoord dat ik ben geslaagd voor de toets medisch rekenen HBO Verpleegkunde waarbij je 10 van de 11 vragen goed moest hebben. Nogmaals bedankt! Jitske

Tom Ritsema (HBO - Veiligheidskunde NHL-Hogeschool)

Mede dankzij de zorgvuldige (en geduldige!!) hulp bij Statistiek mijn propedeuse Integrale Veiligheidskunde gehaald. Investering dubbel en dwars waard. Was het alleen maar omdat ik daardoor een ontspannen zomervakantie heb gehad! Groeten Tom Ritsema, Studiejaar 2 Integrale Veiligheidskunde / deeltijd

Lotte Immink (MBO-4 Verpleegkunde)

Hallo Teun, Ik wou even laten weten, dat ik een 10 heb gehaald op mijn toets van medisch rekenen!, Groetjes, Lotte

Anja Broekema (Verzorgende IG - medisch rekenen)

Hallo mijn naam is Anja Broekema, en ik doe de opleiding verzorgende IG. Ik moest voor verpleegkundig rekenen 70% halen maar ik kwam niet verder dan 30%.. Nadat iemand mij dit had aangeraden om hier bijles te doen, heb ik dit maar gedaan. Door deze bijles te volgen heb ik mijn toets gehaald met 76%! Dit heeft mij echt super veel geholpen en de uitleg die zij geven helpt ook heel goed! Ze nemen de tijd voor je en doen het zoals jij het graag wilt uitgelegd hebben. Super veel bedankt voor alle hulp! Ik geef jullie een dikke 10 !

Genevieve de Boer (medisch rekenen - Verzorgende IG)

Ik ben super goed geholpen om mediche rekenen onder de knie te krijgen. Heb het altijd een super moeilijk vak gevonden, en daardoor ging ik niet graag naar de les. Door Teun heb ik een heel ander beeld van mediche rekenen gekregen en daardoor mijn toets ook met een 10 gehaald. Teun super bedankt voor alles.

Willem Blok (VWO examen)

Dankzij Yulan van Oppen heb ik een 7.5 gehaald op mijn wiskunde A examen VWO. Erg tevreden over de professionele werkwijze.

Mieke van Garderen (Medisch rekenen - Verzorgende IG)

Goedendag ikwilbijles. Voor mijn opleiding Verzorgende IG moet je medisch rekenen. Ik was er geen ster in, dus bij mijn eerste examen een 1 gescoord. Toen maar opzoek gegaan naar iemand die mij er bij kon helpen. Ik kwam terecht bij ikwilbijles.nl. En wat daar zo fijn bij was, ik hoefde de deur er niet voor uit en dat het ook 's avonds kon. Het ging via Skype. Dat kwam mij super goed uit. Ikwilbijles biedt super goede begeleiding en service. Ik ging voor de tweede keer examen doen en daar haalde ik een voldoende voor. Super bedankt Teun en Matthijs. Ik heb er heel veel aan gehad. Groeten Mieke van Garderen

Ashleigh de Graaf (HBO - verpleegkunde)

Ben ontzettend goed geholpen om het verpleegkundig rekenen te leren begrijpen. Van kleins af aan is rekenen voor mij een struikelblok geweest, maar door de ondersteuning van Teun ben ik het zelfs leuk gaan vinden! Door jouw uitleg, geduld en aanmoedigingen heb ik het voor elkaar gekregen om beide rekentoetsen met een 100% score te behalen! Dat had ik een aantal maanden geleden echt niet kunnen bedenken. Teun ook via deze weg nogmaals bedankt voor al je hulp!

Lunet Bruin (Verpleegkundig rekenen - Verzorgende IG)

Beste Matthijs. Ik heb van jou bijles gehad, voor het vak verpleegkundig rekenen en ik ben blij met de manier hoe jij de begeleiding heb verricht. Toen ik hoorde dat ik bijles kon krijgen via skype wist ik niet wat ik kon verwachten. Maar na een uurtje met Teun geoefend te hebben via Skype, op een middag ging ik er in geloven. Het was op afstand maar toch zo dichterbij. Ik heb ongeveer anderhalve maand bijles gehad van Matthijs en nu ben ik geslaagd. Ik ben een jaar al bezig met het verpleegkundige rekenen en het lukte mij niet om het te begrijpen. Tot dat ik op de computer ging zoeken naar iemand die mij zou kunnen helpen met bijles. Zo kwam ik bij, ikwilbijles.nl. Nu Ben ik geslaagd en kan verder met de opleiding om het diploma verzorgende IG te halen. Mijn score was een 8,5. Bedankt voor de begeleiding en je geduld Matthijs. Ondertussen ben ik ook geslaagd voor mijn proeve, en kan ik dus zeggen dat ik geslaagd ben voor Verzorgende IG 3, en binnenkort mijn DIPLOMA ophalen kan. Groetjes Lunet.

Rianda Roosjen (HBO Human Resource Management)

Ik heb HR accounting gehaald met een 6! Super bedankt voor de bijlessen.

Caroelien Prins (moeder van Charlotte - Studiecoaching VMBO)

Hallo Teun, ik wilde je even laten weten, dat we heel tevreden en blij zijn met de begeleiding van onze dochter Charlotte door Jan Koops. Ze heeft sindsdien geen onvoldoende en zelfs mooie cijfers gehaald. Ook haar gedrag op school is sterk verbeterd. Dus: dank je wel!

Alice Kramer - Veenstra (Pabo rekentoets)

Na twee mislukte rekentoetsen en heel veel eigen rekenuren, heb ik ervoor gekozen om alle hulp die er mogelijk zou zijn in te zetten voor mijn aller laatste mogelijkheid. Poging drie! Toevallig kwam ik terecht bij ikwilbijles.nl. Diezelfde avond heb ik mij ingeschreven en de volgende ochtend had ik al reactie en zijn we al snel van start gegaan met de bijlessen. Na maar een paar bijlessen, steun en vertrouwen, heb ik dan nu de Pabo rekentoets gehaald.

Thijmen

Voor een belangrijke test moest ik bepaalde rekenvaardigheden, waaronder cijferreeksen snel op HBO niveau krijgen en dit tijdens de kerstperiode. In drie dagen tijd werk ik gebeld, dat er een begeleider direct beschikbaar was. Ik kan maar één ding zeggen "perfect". In 4 lessen was het niveau behaald, wat benodigd was. Ikwilbijles.nl BEDANKT !.

Joyce Cairo (HBO - Verpleegkunde)

Tineke heeft mij ontzettend goed geholpen met de opbouw van een reflectieverslag, maar ook met het samenstellen van een sterkte/zwakteanalyse. Ze is heel bekwaam en geduldig. Met Tineke als bijles docent kan het niet mis gaan. Ik beveel haar aan.

Laura van den Berg (Verpleegkundig rekenen niveau 4)

Rekenen is niet mijn sterkste kant. Sterker nog, het zou bijna de onneembare hindernis worden voor mijn opleiding verpleegkunde. Zonder cito en goed basisonderwijs heb ik het speciaal onderwijs (met moeite) de rug toe kunnen keren. De jaren daarna heb ik heel veel in kunnen lopen, maar rekenen bleef moeizaam gaan. Uiteindelijk was er nog maar een kans waarop ik het verpleegkundig reken-examen kon/mocht doen. Ik was namelijk al twee keer op geweest en mocht de laatste keer op, na officiële toestemming van een examencommissie. Als ik lager dan een 7,5 zou scoren…… de gedachte alleen al te moeten stoppen met de opleiding maakte me zo gespannen en eigenlijk ook moedeloos. Ik had zo mijn best gedaan. Zoekend naar goede uitleg op het internet was ik echter al eerder gestuit op een zeer heldere hand-out van www.ikwilbijles.nl -> hierdoor had ik het eerder op eigen kracht tot een 6 kunnen brengen. Omdat er ook oefendata voor Den Bosch waren, schreef ik me in. Helaas waren er op korte termijn geen mogelijkheden. Vervolgens heb ik maar besloten naar Assen te reizen, omdat www.ikwilbijles.nl mij de beste optie leek. Teun van Hemel is namelijk echt heel behendig in verpleegkundig rekenen, super ervaren en heeft engelengeduld. Met een dag hard werken in begin oktober heeft Teun van Hemel me met zijn handige en planmatige aanpak het verpleegkundig rekenen uitgelegd. Zijn heldere structuur gaf ook tijdwinst ten opzichte van mijn eerdere aanpak. Omdat er nog geen examendatum bekend was, hebben we ook regelmatig via skype contact gehad. Via een programma kan Teun de rekenvoorbeelden via zijn tablet meteen duidelijk weergeven. Afgelopen 26 november was de grote dag. Alle moeite is het waard geweest: IK BEN GESLAAAGD!!! Ik kan dan ook iedereen die verpleegkundig rekenen lastig vindt, de lessen van www.ikwilbijles.nl aanraden. Als gemotiveerde student, tref je een zeer gemotiveerde leerkracht: Teun van Hemel. Laura van den Berg – Oosterhout NB

Oumaima Zarhouni (HBO - Verpleegkunde)

Ik heb 4 keer mijn rekentoets gemaakt en helaas niet behaald, toen ik mijn aller laatste kans kreeg van school om mijn medische rekenen te behalen, heb ik op internet gesurfd om bijles te zoeken. Toen kwam ik op ikwilbijles.nl . Ik had gelijk contact opgenomen. De docent en ik gingen skypen voordat ik de bijles zou nemen en het was geniaal ! Half uurtje geskypt werd er duidelijk uitgelegd. Tijdens de bijeenkomst heb ik 1 op 1 bijles gekregen en het was super !! Ik bleef tot 15.00 uur in de middag en begreep alles. Resultaat ? Een 10 gehaald!! Super blij dat ik ikwilbijles.nl heb benaderd. Het geeft je zelfvertrouwen ! Ik zou het iedereen aanraden !

Lisa de Vries (verpleegkunde niveau4, medisch rekenen)

De bijlessen van ikwilbijles.nl waren super! Er werd duidelijk en op jouw eigen manier uitgelegd. De uitleg was met veel geduld en namen hierin ook de tijd voor je. Ook heb ik nog 1 dag voor mijn toets Verpleegtechnisch rekenen niveau 4 nog bijles via Skype gehad, dit is ook goed bevallen! Via een bord kon je dan de opgaven mee kijken en mee schrijven. Door deze bijlessen heb ik uiteindelijk 95% gehaald, daarom ben ik erg blij deze bijlessen te hebben gehad. Nogmaals bedankt hiervoor! Lisa de Vries, Verpleegtechnisch rekenen niveau 4 tweedejaars

Lisanne Boxen (verpleegkundig rekenen, niveau 4)

Wauw wat een super bijles heb ik gehad! Door de bijles van Teun van hemel ik heb gewoon 100% gehaald op mijn verpleegkundig rekenen toets! Bijles om aan te raden!

Janita Davids (HBO - bedrijfseconomie)

Dag meneer Koops, nogmaals heel erg bedankt voor de bijlessen ! Het heeft dit keer weer geloond. Kreeg vanmorgen het verlossende bericht dat ik een 7,4 heb gehaald ! Groet, Janita

Hester Selhorst (Wiscat rekentraining Pabo)

Afgelopen maandag heb ik mijn Wiscat rekentoets gehaald. Mede door de bijlessen en ondersteuning van Teun van Hemel heb ik een enorme vooruitgang geboekt en mijn toets met prima resultaten gehaald. Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen op het rekengebied, iets wat ik nu en in de toekomst goed kan gebruiken. Dank je wel Teun! Hierbij mijn Wiscatscores : Landelijke norm : 103 Mijn toetsresultaten : 135 groetjes, Hester Selhorst.

Ruben Dijkema (MBO-4 Voertuigentechniek)

Beste mensen van ikwilbijles, De laatste paar weken voor het examen boekhouden heb ik bijles gehad van Teun van Hemel. Echt super geregeld! Met een kopje koffie erbij rustig en met alle aandacht aan tafel gezeten. Er waren veel dingen onduidelijk en door de persoonlijke begeleiding werden de moeilijke onderdelen opgehelderd. Zonder deze bijlessen had ik het examen niet gehaald. Maar nu met een mooie voldoende afgerond! Hartelijk dank voor de hulp. Groetjes Ruben Dijkema

Annique van der Veen (doktersassistente)

Ik heb altijd al moeite gehad met rekenen en sinds dit jaar moet je een landelijk examen doen op het mbo, wat die leuke mensen daar in Den Haag hebben bedacht. Dit verontruste mij heel erg en heb ik bijles genomen bij ikwilbijles.nl. Ik kreeg dit jaar elke zaterdag bijles van Josselin en dit beviel me goed. Ik heb dit jaar goede cijfers gehaald door de hulp van Josselin en ik weet zeker dat ik in het tweede schooljaar dat landelijk examen ga halen door dan ook gewoon weer bijles te nemen! Annique, doktersassistente

Cherida Gondorf (Verpleegkundig rekenen, niveau 3)

Ik wil mijn dank uitspreken aan Teun Hemel, van" ik wil bijles", mede door hem heb ik mijn verpleegkundig rekenen gehaald . Na twee keer mijn rekentoets niet te halen, had ik de hoop al een beetje opgegeven. Ik wist dat ik professionele hulp moest inschakelen om mijn doel te halen. Meneer Hemel gaf mij het vertrouwen, inzicht en handige tools. Het allerbelangrijkste vond ik de geduld en begrip die hij toont. Mijn dank is groot. Nogmaals hartelijke dank. Cherida

Marc van der Duin (Mbo groen, grond & infrastructuur - Bedrijfsadministratie)

Mbo niveau 3, student groen grond & infrastructuur. Door mijn moeite met concentreren een paar heel belangrijke punten van het vak bedrijfsadministratie gemist. De eerste toets was dan ook een dikke onvoldoende! Na een bijles gepland te hebben en even 2 uur met Teun gezeten te hebben is het cijfer omgezet van een onvoldoende naar een dikke 7! Groetjes Marc

Marit Meijer (Wiscat rekentoets - Pabo)

Rekenen is niet mijn sterkste kant, toch na alle beruchte berichten die ik hoorde over de Wiscat-rekentoets ben ik dit jaar aan de Pabo begonnen. En ja, inderdaad, de eerste keer haalde ik mijn Wiscat-rekentoets niet. Ik heb hulp aan iemand uit mijn klas gevraagd, Laura Grootjans. Zij vertelde mij dat ze bijles had gehad van Matthijs via ikwilbijles.nl. Zodoende heb ik gebeld en nog geen dag later zat ik met Matthijs gebukt over de voor mij onmogelijke reken opgaven. Matthijs bleef erg rustig en legde alles stap voor stap uit. Na vier keer met hem afgesproken te hebben, had ik al de rekentoets. Ik had de toets niet gehaald, maar het aantal punten dat ik had behaald was wel gigantisch gestegen! Na nog een aantal bijlessen en uitleg heb ik vandaag de rekentoets gehaald! Ik ben Matthijs en ikwilbijles.nl super dankbaar, zonder hun hulp had ik moeten stoppen met de opleiding. Groetjes Marit Meijer

Matthijs Huijing (wiskunde bijles, 3e jaar Gymnasium)

In het derde jaar van het gymnasium kwam Matthijs behoorlijk in de problemen met wiskunde. Vanuit school was er geen ondersteuning en de houding van de docent deed het zelfvertrouwen geen goed. Door de ondersteuning van ikwilbijles.nl kwamen we al gauw tot de ontdekking dat het niet aan het wiskundig inzicht van Matthijs lag. Wel was er sprake van slordigheidsfoutjes en ook faalangst. Doordat we nu zeker wisten dat het niet aan de wiskundekennis lag heeft Matthijs doorgezet op het gymnasium. Zonder ikwilbijles.nl was hij zeker afgestroomd. De ondersteuning gaf hem het zelfvertrouwen dat hij hard nodig had. De betrokkenheid van de begeleider en de oprechte interesse is prettig om de ervaren. Mocht het in de toekomst nog nodig zijn dan komen we zeker terug! Nogmaals bedankt! Hartelijke groet, Ankie Huijing, moeder van Matthijs

Ruben Dijkema (MBO-4 Voertuigentechniek)

Mijn Examen boekhouden komt eraan en ik begreep bepaalde onderdelen niet erg goed, dus opzoek naar bijles. Via een vriend ben ik bij ikwilbijles terecht gekomen. Dinsdag avond met een lekker bakje koffie heel veel duidelijkheid gekregen. Het wordt in alle rust uitgelegd en het is prettig om 1 op 1 te zitten. In 2 uur is er heel veel duidelijk geworden echt super! Het zal vast niet de laatste keer zijn ;) Met vriendelijke groet Ruben Dijkema

Laura Grootjans (Wiscat training - Pabo)

Nadat ik mijn eerste jaar pabo niet had gehaald door mijn rekentoets hoorde ik via mijn huisgenoot dat ikwilbijles erg goed is. Ik ging opnieuw de pabo doen en door Matthijs van Bolhuis heb ik mijn pabo toets gehaald met een vrij hoge score, ik heb een 9,5 gehaald op mijn Cito Wiscat. Door een paar uur in de week met Matthijs te hebben gezeten heb ik het gehaald. De manier waarop ze bijles geven is erg prettig, alles is tot in de puntjes geregeld het is echt een aanrader! Als geen bijles van Matthijs had gehad weet ik zeker dat ik mijn Cito Wiscat weer niet had gehaald. Ze zijn niet alleen professioneel bij ikwilbijles.nl, maar ook zeer persoonlijk en oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Als ik het over mocht doen, zou ik wederom bij ikwilbijles.nl belanden. Ze bellen je altijd na de toets of je het heb gehaald en geven je ook vertrouwen dat het goed komt. Bedankt voor de goede zorgen Laura Grootjans

Maarten (MBO-4 Voertuigentechniek)

Boekhouden, als ik ergens helemaal niks van snapte was het dat wel. Ik kon het simpelweg gewoon niet in mijn hoofd krijgen, geen logica te bekennen. Examens zitten er alweer aan te komen, een jaar verder en nog steeds niks.. tijd om hulp in te schakelen. Ikwilbijles opende mijn ogen, 'eurekamomentje'. We zijn er een avond voor gaan zitten, een kort uurtje oefenen. De manier van uitleggen, de manier van het leren, ik snapte het gewoon! Dat uurtje heeft mij zoveel geholpen met de lastige opdrachten. De basis waar ik tegen aan hikte begreep ik. Het is zeker de moeite waard. Probeer het! Ook al loop je er dus al een jaar tegen aan, een avond bij ikwilbijles helpt je er van af. Ontzettend bedankt!

Ties Marissen (Wiskunde bijles, Technische Bedrijfskunde)

Met dank aan Josselin Kooij, docente wiskunde, kan ik mijn opleiding Technische Bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool met een gerust hard vervolgen. In 14 uur heeft zij mij bij kunnen brengen wat wiskunde docenten van het HBO mij nog in geen 2 jaar hebben bij kunnen brengen. Ik zal ook iedereen die het nodig heeft ook echt aan te raden om deze vorm van bijles te gebruiken. Het is allemaal tot in de puntjes verzorgd, en belangrijkste ze zorgen voor een goed resultaat. Ze zijn niet alleen professioneel bij ikwilbijles.nl, maar ook zeer persoonlijk en oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Als ik het over mocht doen, zou ik wederom bij ikwilbijles.nl belanden. Door hun, ben ik van een 2,5 naar een 9 gegaan in slechts 5 weken. Bedankt daarvoor! Groetjes, Ties Marissen

Annelie Nijholt (Wiscat rekentraing, Pabo)

Ik heb bijles gehad voor de kennisbasistoets rekenen, dit is een pittige toets die je op de Pabo verplicht moet halen. Samen met een groepje medestudenten hebben we bijles gehad, dit heb ik als zeer prettig ervaren, waardoor ik met een gerust gevoel de toets in kon gaan. Gisteren heb ik te horen gekregen dat ik de toets heb behaald, ik ben dus erg blij! Heel erg bedankt voor de goede bijlessen, waarin jullie de perfecte ondersteuning gaven in een fijne en ontspannen sfeer.

Jose Geelhoed (wiskunde bijles dochter Noortje)

Dochter Noortje heeft in haar examenjaar VMBO TL heel veel moeite gehad met de uitleg door haar docent wiskunde. Dit kwam uit op een behoorlijke onvoldoende. In de weken vóór het examen heeft ze via ikwilbijles.nl twee lessen van 50 minuten gekregen. Al na les 1 kwam ze dol enthousiast thuis. Het werd erg goed uitgelegd, een andere lesmethode, een heel aardige docent en er bleek nog maar 1 vervolgsessie nodig om helemaal bijgespijkerd te zijn. Ze bleek alles heel snel op te pikken. Ze heeft haar wiskundecijfer opgehaald met als gevolg een voldoende voor wiskunde en is daardoor geslaagd voor het examen. Noortje die blij naar wiskundeles ging, een totaal andere ervaring rijker! Heel hartelijk dank, wij zullen ikwilbijles.nl zeker aanbevelen. Vriendelijke groet, José Geelhoed

Nienke Greidanus (Wiscat rekentraining Pabo)

Voor de Kennisbasistoets rekenen heb ik samen met een aantal studenten bijlessen gehad van Teun, Matthijs en Sjoerd. - erg prettige manier van uitleggen - veel oefenmateriaal - betrokkenheid - goede locatie met koffie, thee etc. - goede prijs - veel tijd voor eigen inbreng Kortom, ik ben erg tevreden en zeker een aanrader. Nu hopen dat ik mijn toets heb gehaald. Nienke Greidanus, student TOP pabo

Michiel Vedder (wiskunde HBO Technische Bedrijfskunde)

Ik ben student aan de Hanze hogeschool in Groningen. Voor mijn propedeuse moest ik nog twee tentamens wiskunde halen. Via internet ben ik op de website (www.ikwilbijles.nl) terecht gekomen. Zo ben ik in contact gekomen met Sjoerd Melchers en we hebben samen een stappenplan gemaakt om te bepalen wanneer we de opdrachten gingen maken. Ik vond het heel plezierig dat we s'avond aan de studie konden en dat je niet apart hoeft vrij te nemen. Daarnaast heb ik zeer duidelijk uitleg gehad en een plezierige omgang gehad. En uiteindelijk heb ik mijn doel bereikt. Want de twee tentamens zij ruimschoots gehaald. Bedankt hiervoor !

Tamara Bergsma (Verpleegkundig rekenen, niveau 4)

Wauw medisch rekenen in 1 keer gehaald wel stiekem op gehoopt maar nooit verwacht en dat dankzij de bijlessen die wij van jou mochten ontvangen!!

Jaron Roosjen (natuurkunde, economie)

Ik was best wel onzeker over mijn examen, maar door jullie hulp voelde ik me een stuk prettiger en ging veel zekerder het examen in. Het resultaat is, dat ik geslaagd ben. Hier ben ik super blij mee. Bedankt voor jullie hulp. Als ik nog eens hulp nodig heb, dan kom ik weer bij jullie.

Annet Keller (Medisch rekenen, niveau 4)

Ik was enorm opgelucht dat ik deze toets gehaald heb. Enorm bedankt voor de duidelijke uitleg en je tijd die je in ons hebt geinvesteerd. Volgend schooljaar wordt het bijles gewoon rekenen !

Kim Arkes - van Galen (Verpleegkundig rekenen, niveau 4)

Ik heb bijles gehad van Ikwilbijles.nl voor verpleegkundige rekenen. Hier heb ik veel aan gehad want heb namelijk de toets gehaald. Teun heeft vanaf het begin mij alle stappen die ik nodig had om een som uit te rekenen uit gelegd, maakte niet uit hoe vaak hij dat moest doen hij heeft hier veel geduld voor en dat stel ik op prijs. Ik zou Ikwilbijles.nl ook aanraden. Ze hebben van mij ook een dikke tien gekregen.

Iris Greveling (Pabo rekentoets)

De toets is achter de rug! Ontzettend bedankt voor de bijles. I

Marion Bolmer (Medisch rekenen, niveau 4)

Ik heb de opleiding mbo verpleegkundige gedaan. En daar zat dus bij verpleegkundig rekenen. Omdat ik geen ster ben in rekenen en de eerste keer gezakt ben met 60% (je moet 95% halen). Kreeg ik toch even de knijpers!!! Advies opgevolgd van mijn mentor dat ik bijles kon nemen. Teun heeft me bijles geven en dat heeft mij heel goed geholpen. Vooral door zijn geduld en goede uitleg.  Op een zaterdag in hotel bieze. Voor eten en drinken werd gezorgd, prima heel goed verzorgd! Heb mijn examen gehaald met 95%!!! Heel erg bedankt Teun!! Toppie!!!! Lessen zijn echt een aanrader!!! Groetjes Marion Bolmer

Laure Steunenberg (Scheikunde, VWO-5)

De bijlessen hebben mij erg geholpen, Josselin vertelde mij dingen die ik nog nooit had gehoord. Josselin kan erg goed uitleggen en heeft goed mijn vragen beantwoord. Ik had het idee dat ze goed voorbereid was en de oefenopgaven die ze opgezocht had waren zeker nuttig! Ik heb echt een hekel aan scheikunde, ik zag op tegen twee uur lang scheikunde.. Gek genoeg ging de tijd ging snel voorbij, dat zegt ook wel wat over de lessen. Wanneer ik weer een bijles nodig heb, kom ik zeker terug! Met vriendelijke groet, Laure Steunenberg

Mathi Oldenbeuving (Verpleegkundig rekenen, niveau 4)

Ik heb bijles gehad voor verpleegkundig rekenen niveau 4. Ik was 2 keer gezakt en met de bijles van Teun & Sjoerd heb ik het gehaald! Je wordt rustig benaderd en in je waarde gelaten. Zij beginnen met makkelijke sommen en wanneer je dat begrijpt gaan ze over op moeilijker sommen. Goed structuur in de lessen. Zonder hen had ik het niet gehaald!!!

Thea Middelkamp (Verpleegkundig rekenen, niveau 4)

Door te weinig les in verpkeegkundig rekenen, had ik veel moeite met de formules. Ik heb toen bijles gevolgd bij jou, en de vorige keer in november had ik 85 %, dus niet gehaald. Afgelopen donderdag na nog een keertje bijles te hebben gevolgd ben ik geslaagd met 98 %. Ik heb tijdens de bijlessen door goed uitleg en begeleiding van jou als zeer leerzaam ervaren, en door jou stimulerende woorden het komt goed, is het mij dus gelukt. Bedankt en ik hoop dat er vele na mij mogen slagen voor dit examen, ik geef zeker jou mailadres door aan anderen die ook problemen hebben met rekenen. Reuze bedankt. Met vriendelijke groet. Thea Middelkamp.

Brigith Kaspers (Medisch rekenen, niveau 4)

Vandaag bijles gehad in verpleegkundig rekenen van ikwilbijles.nl. Dit vondt plaats in Hotel ten Cate in Emmen. Ik kan niet anders zeggen dan uitstekend verzorgd, veel geduld, en zeer duidelijke uitleg. Ook het contact over datum en tijd vooraf, verliep erg goed. Teun is erg flexibel. team ikwilbijles.nl bedankt!! Vriendelijke groet Brigith Kaspers

Beate Fehrmann (Verpleegkundig rekenen, niveau 4)

Ik heb met een aantal klasgenoten bijles gekregen van Teun in het verpleegkundig rekenen. Wat ik als zeer prettig heb ervaren is dat hij heel rustig overkomt en zorgt voor een vertrouwelijke sfeer, waardoor je niet bang hoeft te zijn om iets te vragen. Teun is heel geduldig en duidelijk in zijn uitleg. Het maakt Teun niet uit hoe vaak hij het uit moet leggen. Hij blijft rustig. Ik heb de les als zeer leerzaam en gezellig ervaren.

Jannie Detz (Medisch rekenen, niveau 4)

Teun heeft mij verpleegkundig rekenen op een leuke en goeie manier uitgelegd. Ik heb moeite met rekenen en daarom heb ik ook bijles gevolgd om mijn toets toch met een voldoende af te sluiten de bijles ging via een lerares bij mij op school die hierover vertelde. Er was tijdens de bijles een ontspannen sfeer. Teun heeft mij gemotiveerd om er toch mee aan de slag te gaan en door zijn geduld heb ik die dag veel geleerd. Het was een drukke en intensieve dag. Teun is flexibel en neemt alle tijd die nodig is om iets uit te leggen. Ik heb deze bijles gevolg bij hotel Bieze te Borger dit was allemaal heel goed geregeld onbeperkt koffie,thee en ijswater. en de lunch was ook zeer goed geregeld . ik heb mijn rekentoets met 97% gehaald. Teun bedankt voor alles!!

Dennis van Aalderen (Pabo rekenen)

Mede dankzij de bijlessen van Teun heb ik mijn rekentoets voor de pabo gehaald. Teun brengt je op een leuke manier terug naar de basis van het rekenen. Toen hij zei: "ik leer je binnen 15 minuten breuken vermenigvuldigen en delen "moest ik hard lachen. Vijftien minuten later kon ik deze sommen probleemloos maken. Behalve een goede leraar ook een fijn mens in de omgang. 

Hanneke Horinga (Pabo rekenen)

Vandaag heb ik mijn diploma ontvangen, waarmee ik naar de 2-jarige PABO kan. Hiervoor moest ik een jaar lang laten zien dat ik allerlei kennis bezat. Een onderdeel hiervan waren de reken- en taaltoets. De taaltoets had ik al snel gehaald, maar rekenen bleek een iets groter probleem. Telkens zakte ik op 1 of 2 punten. Bij de derde kans was het erop op eronder, daarom besloot ik deel te nemen aan een intensieve rekendag via ikwilbijles.nl. We zijn een hele dag heel intensief aan het werk geweest. Alle onderdelen zijn aan bod gekomen. Na de uitleg mochten we de berekening een keer zelf proberen en daarna legden we het om de beurt uit op het bord. Dit werkte heel goed, want daardoor neem je de stof goed tot je. Wanneer je niet helemaal uit een berekening komt ziet Teun wat je verkeerd doet en kan je daardoor goed bijsturen. Onderdelen werden vanaf de bodem uitgewerkt en soms had je net even dat ene beginstukje nodig (wat eigenlijk veel te simpel leek) om de som op de juiste manier te kunnen verwerken. Wanneer het te eenvoudig was, sprong je er ook zo weer doorheen, naar het niveau dat bij je (je groepje) past. Verder is Teun heel flexibel en kan je aangeven voor welke onderdelen je extra uitleg wil, of welke onderdelen je wel voldoende beheerst en liever overslaat. Ook de catering in het hotel in Borger, was bijzonder goed geregeld. De rekentoets heb ik ruim gehaald! Dankjewel voor je hulp Teun!

Ria Kranenborg (Rekenen en Medisch rekenen, niveau 4)

Na het starten van de opleiding verpleegkunde kwam ik tot het besef dat ik voor het behalen van mijn diploma, het examen verpleegtechnisch- rekenen tot een goed einde moest brengen... en de PANIEK sloeg toe !   Ongeveer 8 jaar geleden heb ik te horen gekregen dat ik dyscalculie (een soort van dyslexie maar dan met cijfers) zou hebben, ik had veel moeite met het berekenen van de simpelste sommen en was ook totaal gedemotiveerd om ook maar iets te doen voor het vak rekenen. Nu, jaren later, moest ik dus aan de slag met verpleegtechnisch- rekenen en daarvoor moest ik als eerste de basis onder de knie krijgen.   Dus daar zat ik de klas, zwaar gefrustreerd omdat ik niet mee kon komen met de rest en ik bedacht me dat het anders moest. Op het advies van een lerares ben ik begonnen met bijles rekenen. Ik vond mijn eerste ontmoeting met Teun ontzettend spannend, stel je voor dat hij ook ging zeggen dat ik maar beter kon stoppen want er is geen redden meer aan, maar tot mijn grote opluchting was er een ontspannen sfeer waardoor ik mij gelijk op mijn gemak voelde. Teun heeft geduld en weet je te motiveren, iets waar ik veel baat bij hebt gehad. En nu na enkele maanden bijles (ja, ik moest een grote inhaalslag maken) ben ik vandaag voor mijn verpleegtechnisch reken examen geslaagd met een score van 98% !   Voor iedereen die moeite heeft met rekenen zou ik bijles van Teun van Hemel aanraden, want ondanks dat ik van vele mensen te horen heb gekregen dat ik nooit zou kunnen rekenen is het mij gelukt met bijles. En daar ben ik apetrots op en Teun ontzettend dankbaar voor !  

Ruben Wortelboer (Wiskunde en M&O - Havo)

Ik heb voor verschillende vakken bijles gehad om mijn cijfers nog op te halen zodat ik van havo 4 naar havo 5 kon. Deze bijlessen hebben mij hier heel erg bij geholpen en mijn cijfers zijn ook aanzienlijk omhoog gegaan na de bijlessen. Meneer van hemel heeft met alle geduld mij alle stof heel goed over weten te brengen. Ik ben blij dat ik deze bijlessen genomen heb en zal ze zeker weer nemen als dat nodig is.

Sjoerd Miedema (Wiskunde - HBO)

Meneer Van Hemel kon mij het vak rekenen op een goeie manier uitleggen.  Vooral het onderdeel breuken vond ik moeilijk. In de eerste les begonnen we op het laagste niveau en stap voor stap werden de sommen steeds moeilijker.  In minder dan een half uur snapte ik alles van breuken.  Ook met het vak wiskunde had ik moeite.  Mijn bijlesdocent meneer Melcherts legde, vanaf de basis alles rustig uit. Met een paar bijlessen, snap ik het onderdeel integreren en differentiëren weer ! Door deze bijlessen heb ik mijn toets wiskunde gehaald !  Super !